Fjernvarme til Grårisvej, Revlingevej, Hjælmevej, Stuhrsvej, Sovkrogsvej og Gl. Landevej

 

 

Den grønne omstilling er en nem løsning

Hvert efterår sker det - varmesæsonen melder sin ankomst, det betyder højsæson for områdets mange gas- og oliefyr. Men forhåbentligt ikke meget længere. Hvis borgerne i områderne vil med på den grønne omstilling, kan de snart udskifte de hjemlige fyr med et fjernvarmeanlæg. Størstedelen af fjernvarmen i Skagen er nemlig baseret på bæredygtige varmepumper og overskudsvarme

- Vi har arbejder på en samlet plan for at rulle fjernvarmen ud i Skagen, og her står i øverst på listen, fortæller Thomas Rasmussen, der er formand for Skagen Varmeværk.

Med fjernvarmen slipper husstandene ikke bare af med et fyr, der fylder. De får også fremtidssikret deres opvarmning med en nem løsning, de ikke skal skænke en tanke i det daglige.

Varmeforbrugerne bestemmer selv

Skagen Varmeværk lægger lige nu sidste hånd på projektforslaget med udvidelse af fjernvarmenettet til de nye områder, og er blevet sendt til behandling i Frederikshavn Kommune den 8.februar 2021.

- Når den kommunale godkendelse er på plads, er det helt op til borgerne, om fjernvarmen kommer til . Når hovedparten af områdets husstande har sagt ja tak, balancerer økonomien, og vi kan sætte spaden i jorden. Udvidelsen vil i øvrigt også være et plus for de nuværende fjernvarmekunder, fordi der bliver flere skuldre til at bære de fælles udgifter, pointerer Thomas Rasmussen.

Skagen Varmeværk kontakter de berørte husstande med et konkret tilbud, så snart projektforslaget er godkendt. I mellemtiden kan du høre mere om projektet ved at vise din interesse her: